Volière van Alex Remijnse

Hallo allemaal,
 
Mijn voliére is nu, eind mei 2012 af,dat wil zeggen dat het nachthok nog moet, maar de vogels vliegen al in de buitenvlucht.
Misschien is het leuk om de foto's in de rubriek ''mijn voliere'' te zetten.
 
Ik heb de achterwand gemaakt van 3 cm dikke oude vloerdelen, en het dak van 2 cm dikke vloerdelen, dit was gebruikt hout. De dakpannen op het dak heb ik geruild voor een krat bier en een taartje, het natuurstenen muurtje is gemetselt van natuurstenen die ik meegenomen heb uit duitsland, het gaas via internet uit Emmeloord gehaald en als zitstokken diverse dode takken uit de natuur. En alles leuk beplant met diverse klimmers en struiken.Het nachthok komt in de schuur en wordt ongeveer 1.20x1.30x0.60cm,geisoleerd en met verlichting.
 
Zoals je leest zijn de kosten binnen de perken gebleven.
 
De voliére is op het langste punt 4 mtr en ongeveer een meter diep, aan de voorkant 2.10 hoog aflopend naar 1.90 meter. Links zit er een sluisje aan van 90x90 cm. de tweede deur van de sluis is een vouwdeur, vanwege de beperkte ruimte.
 
We hebben er nu 3 zebravink mannen en 2 poppen in, 5 Gould poppen en 3 mannen, 1 kwartel haan en 2 hennetjes, 4 Bichenow's,1 kanarieman(waterslager)
 
Groeten Alex Remijnse.

 

 

Reacties (2)add
Schrijf reactie

busy