Algemene Informatie

Welkom bij Streker Vogelvrienden. Wij zijn een vogelvereniging met Lutjebroek als thuisbasis. De leden van de vereniging komen echter uit meer plaatsen dan alleen Lutjebroek. Diverse leden uit Stede Broec, Drechterland, Hoorn, Enkhuizen, Wervershoof, Medemblijk, Andijk en andere plaatsen hebben zich aangesloten bij onze vereniging.
Wat doen wij als vereniging? Wij organiseren regelmatig verenigingsbijeenkomsten waarbij we zoveel mogelijk interessante sprekers uitnodigen. Kwekers van bepaalde vogelsoorten, keurmeesters, dierenartsen, etc. Verder organiseren wij ieder jaar een vogelshow waarbij ieder jaar meer dan 400 vogels worden geshowd. Ook proberen wij als vereniging een echte vraagbaak te zijn voor alle vogelliefhebbers. Niet alleen leden van de vereniging kunnen bij ons terecht.

Contributiegegevens en Inschrijfformulier

Klik hier...

Ringen bestellen?

Ringenbestelling

U kunt ringen bestellen bij Tim Bakker de ringencommissaris.

Bestel vroegtijdig ringen, maar vooral voldoende. Vergeet ook niet € 2,50 behandelingskosten in te vullen op het formulier. 
Geef de bestelling graag op tijd door. Het bestelformulier kunt u inleveren bij Tim Bakker op de volgende manieren:

- Per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  ( betalen via de bank )

- Inleveren op adres: P. J. Jongstraat 182, 1614 LK Lutjebroek ( betalen per bank of geld in een envelop )

Rekeningnummer van de vereniging: NL39RABO0130296155

Telefonische bestellingen en bestellingen zonder origineel formulier worden niet in behandeling genomen. Dit geldt ook voor bestellingen die niet betaald zijn.

Een formulier is te downloaden op : NBVV Bestelformulieren

Tim Bakker
ringencommissaris

Uw foto's op de website?

Uw eigen fotoboek hier op de website van Streker Vogelvrienden? Dat kan! Heeft u een (gratis) account bij Flickr, dan plaatst u uw foto's per onderwerp in een set en stuurt u vervolgens de setlink naar de webmaster. Zo beheert u uw eigen fotoboek(en) op de Streker Vogelvrienden zelf. Natuurlijk zorgt u ervoor dat de foto's passend zijn voor de website. Ook voor gebruikers van Picasa (eveneens gratis) hebben we een plaatsje ingeruimd. Plaats de foto's naar onderwerp in mappen en geef de gebruikersnaam even door. Simpel en effectief. Makkelijker kunnen we het niet maken...

Tips, weblinks, nieuwsfeeds of andere kopij?

Altijd welkom! Leden en/of niet-leden die willen bijdragen aan relevante inhoud voor de website kunnen contact opnemen met de webmaster.